UglyDog

Der er stadig plads på nettet

Vil du gerne være synlig på nettet?

Lad UglyDog hjælper dig med at designe din online tilstedeværelse på nettet. Du slipper for alt det tekniske, og du kan koncentrere dig om indhold.

U

Afklaring

Hvad hvem hvorfor
U

Hvad Hvem Hvorfor?

Når vi designer din hjemmeside, er det vigtigt at have en klar forståelse af, hvad den skal bruges til, hvilken målgruppe den skal appellere til, og hvilke signaler den skal sende

Design

Farver Stil Stemning

Farver Stil Stemning

Vi kan hjælpe dig med at oprette et domæne og vi tager os af den tekniske side af opsætningen. Sammen finder vi et design, der passer til dine behov og præferencer.

Tilretning

Optimering Justering

Hvad Hvem Hvorfor?

Vi optimerer hjemmesiden til laptops og mobiler. Så uanset hvilken enhed dine besøgende bruger så ser siden pæn og harmonisk ud.

Offentliggørelse

Synlighed og SEO

Synlighed og SEO

Vi offentliggører din side på nettet og sørge for grundlæggende SEO-optimering for at øge synligheden. Vi opdaterer og vedligeholder dine plugins, temaer m.m for at sikre, at din side fungerer effektivt.

Hjemmesider lavet af UglyDog

Lj-effect.dk

Klassisk enkelt og rent design

Lone har arbejdet som chef inden for ældre- og sundhedsområdet i København og flere andre kommuner i 25 årog været med til at lede og udvikle alle områder af det kommunale ældre- og sundhedsområde.

Som chefkonsulent har jeg også stor viden om borgernes behov og har udviklet sociale og sundhedsfaglige tilbud til dem. Lone har erfaring med at arbejde med hele værdikæden fra borgerens henvendelse til kommunen til bevilling og levering af ydelser fra private og offentlige leverandører.

lips.dk

Litteratur arrangementer

En eventside hvor man kan se kommende og tidligere arrangementer.

Foreningen Litteraturen på Scenen (LIPS) arrangerer oplæsninger med danske og udenlandske forfattere i Aarhus, Odense og København. De står bag faste begivenheder såsom LIPS & Debutanterne og Aarhus Oplæst, og samarbejder også med Aarhus Litteraturcenter og Skrivekunstskolen. Foreningen har arrangeret over hundrede arrangementer siden 1996.

kristianholmjoensen.dk

Skuespiller

Farver og layout på siden understøtter Kristians personlighed og giver et indtryk af hvem han er. Derudover vil du på siden finde film og billeder, der viser hvad Kristian har lavet og laver i øjeblikket, så du kan få et indblik i hans virke.

klods-hans.com

Forumteater | Facilitering | Spil

Klods-Hans tilbyder metoder til at få et nyt blik på hverdagens dilemmaer og udfordringer ved hjælp af metoder fra teaterets verden

Deres fokus er på nærvær  gruppedynamik, innovation og mod, undervisning, læring og refleksion.

Klods-Hans hjemmeside

krimikonsulenterne.dk

En Kriminalgåde

Siden er holdt i sort og gul og med en “skrivemaskine skrifttype” der understøtter indholdet.

Krimikonsulenterne tilbyder en sjov og spændende måde at løse en mordgåde på jeres personaledag, mens du også får fokus på din virksomheds styrker og fælles værdier. Udover sjov og spænding vil du også få mulighed for at øge teamwork-færdighederne og få en dybere forståelse af, hvad I står for som arbejdsplads

 

Krimikonsulenternes hjemmeside

facilitatortraef.dk

Årligt arrangement for facilitatorer

Facilitatorer der mødes til arrangementet er professionelle, der hjælper grupper med at planlægge, strukturere og udføre en proces, såsom et møde eller en workshop. De har fokus på at skabe et inkluderende miljø, så alle deltagere føler, at de har mulighed for at bidrage og få deres mening hørt.

lynpraksis.dk

Fra teori til praksis

Har  deltagerne i din undervisning svært ved at formulere deres egne tanker om det lærte og forbinde det til deres praksis? LYNPraksis tilbyder et konkret værktøj til at hjælpe med at facilitere refleksioner over praksis. Dette inkluderer at give taletid til deltagerne og stoppe monologen, så alle kan bidrage og reflektere med deres erfaringer og uddrage læring af undervisningen.

erhvervspsykologen-aarhus.dk

Psykolog

Erhvervspsykologen i Aarhus tilbyder professionel rådgivning og terapi til virksomheder og deres medarbejdere. Du kan få hjælp til at  løse en række mentale udfordringer, såsom stress, søvnløshed, konflikter på arbejdspladsen. Erhvervspsykologen tilbyder også kurser og oplæg om mentale sundhed, stresshåndtering og ledelse. Målet er at hjælpe virksomheder og deres medarbejdere med at opnå et sundt og produktivt arbejdsmiljø.

hjelmoe.dk

Hjelm- en ø i kattegat

Hjelm er en privat ejet ø med et rigt fugleliv. Ejerne har oprettet en side, hvor offentligheden kan få information om reglerne for at opholde sig på øen. Derudover har siden en privat sektion, hvor ejerne kan kommunikere om praktiske spørgsmål.

 

Uglydog.dk

UglyDog – hjemmesider

Uglydog er en dansk virksomhed, der tilbyder at opbygge og designe hjemmesider for virksomheder og organisationer.

Den mest udfordrende side at opbygge er ofte ens egen, da den kritiske sans let kan tage overhånd i processen.

 

Odensegade.38

Odensegade 38
– en andelsforening

Siden er primært målrettet beboerne i andelsboligforeningen og tilbyder en platform, hvor de kan finde relevante dokumenter såsom referater. Derudover er der et mailsystem, der gør det muligt for bestyrelsen at kommunikere med alle beboere.

 

acceleratorspillet.dk

Hele vejen rundt om et problem

Accelerator spillet fører dig gennem en 360 graders proces, der hjælper dig med at tydeliggøre din idé, målrette den mod et specifikt målgruppe og planlægge, hvordan den skal blive til virkelighed. Du kan også  samarbejde med andre om at tænke hele vejen rundt om idéen

Accelerator spillet er en sjov og udfordrende måde at gå fra idé til handling på, og det er perfekt både som træning og som en måde at udvikle konkrete projekter og ideer på.

 

Syng fortiden frem

Syng fortiden frem

– musikalsk foredrag og fællessang

Tag med på en musikalsk rejse gennem fortiden og oplev populære døgnfluer, danske hits og rockballader. Syng med på sange om Danmark, ungdom, familieliv, parforhold og meget andet, der indirekte beskriver den tid og det samfund, de blev skabt i.

amanda krogh

Amanda Krogh

– musiker

Amanda er en alsidig musiker  der kan spille, komponere, danse, koorigrafere og undervise. Hun spiller på flere instrumenter og hun har en passion inden for dans, som hun gerne integrerer i de sammehænge hun spiller musik i.

Alt i alt er denne musiker en kreativ og multi-talentfuld person, der kan bidrage til mange aspekter indenfor musik og dans.

 

 

En virkelig grim hund

En virkelig grim hund

Er du havnet her af de forkerte grund og bare vil se virkelig grimme hunde så kan du kikke her: